Chentaku

Daisypath Anniversary tickers

Kawenku

Daisypath Anniversary tickers

Si Comel

Lilypie First Birthday tickers

Monday, 30 July 2012

Si Kecilku......

Assalamualaikum :)

lamanya tak hapdet blog...huhu. takda intenet sbenaqnya. ni baru dapat...cepat ja nak hapdet kan....hehe.

rasanya tak lambat lagi kot nak ucap Salam Ramadhan.  taun ni boleh lah aku posa penuh..i will try..stakat ni stil lagi penuh. oh yeay!
nafsu makan pon tak tinggi...makan ala kadar ja. okek jgak tuh, klw melampau nt berat nek mendadak aku jgak yg risau...huuuuu~


lani baby dah masuk 19w. lagi seminggu genap 20w aka 5 bulan :)
cepat ja masa berlalu.  
tapi............mana ja aku p, suma akan tanya dah bapa bulan, then bila aku jawab suma nya cakap "tak nampak pon perut" huhuhuhu....memang! aku sendiri pon tak nampak perut ni membesaq...rasa mcam duk selim melim macam anak dara lagi. 
apa nak buat...org tua2 kata perut nipis. sbb 2 la tak nampak...heh.yaka??
ada tengok org lain besaq betui...
tapi, kecik2 pon perut aku ni...baby punya la buas.  duk senamrobik dalam perut ibu tak abeh2...kdg2 rasa macam geli geleman ja.  
asalkan baby sehat.. bila checkup, suma okay..

*rahsia aku slim sebab dah transfer suma buncit2 tuh kat laki aku...hahaha. c suami lebey buncit dari isteri...cian dia*

bila cakap bulan posa ni, xdan lagi nak shopping raya..heheh.
nak beli baju macam mana pon tak tau...rasa nya baju kurung stil boleh lagi pakai ni. huhuu. 
taun ni excited nak raya...sbb 1st raya sbg isteri..ada 2 family nak kena ziarah. hmmmm, turn rumah mana belom lagi decide..minggu depan baru nak osom dgn husben. hehe..baru syokkkk kan cam2.  tertunggu ja.......

okay!
jumpa lagi...daaaaaaaaaaaaaa~